Χρυσή Αυγή: Ο Χριστός ήταν… «ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ» και «ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ του σταυρού»…

Χρυσή Αυγή: Ο Χριστός ήταν… «ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ» και «ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ του σταυρού»…


Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον, από πολλές απόψεις, άρθρο με στοιχεία ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο, σχετικά με την υποκριτική «αγάπη» προς τον Χριστιανισμό από τη Χρυσή Αυγή.

 

Για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε αυτολεξεί τα όσα αναφέρει το άρθρο. Δείτε και κρίνετε:  

 

Τέτοιες μέρες – όπως και σε άλλες θρησκευτικές εορτές – τα φασιστοσάιτ της εγκληματικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου γεμίζουν με υποκριτικές αναφορές στην χριστιανοσύνη, την ορθοδοξία, του «Χριστού την πίστη την αγία», κλπ.

Βέβαια, οι… «θεοσεβούμενοι« χρυσαυγίτες δεν είναι τίποτα περισσότερο από θεομπαίχτες και θλιβεροί εμποράκοι της πίστης του λαού. Ανατρέχοντας κανείς στο πρόσφατο παρελθόν θα διαπιστώσει ότι τα ίδια ναζιστικά αποβράσματα που σήμερα παριστάνουν τους ευσεβείς χριστιανούς ήταν εκείνα που εξύβριζαν και λοιδορούσαν την χριστιανική πίστη, προωθώντας μια σειρά παγανιστικές δοξασίες.

Xa 1«Είμαστε παγανιστές, είμαστε Ναζιστές»

Στην ίδια την ιδρυτική διακήρυξη της Χρυσής Αυγής αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής «χριστιανικά»: «Ο Ιουδαιοχριστιανισμός μεταλαμπαδεύτηκε στην Ευρώπη σε εποχή πολιτιστικού μαρασμού και βαθειάς κρίσης των Παραδοσιακών Αξιών, κατόρθωσε δε σε διάστημα μερικών αιώνων να εμφυτέψει τον Εβραϊκό σκοταδισμό στον κορμό του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, ώστε να τον αποκόψει από τις καταβολές του, να τον αποπροσανατολίσει από την ιστορική του προοπτική και να τον οδηγήσει στην αποσύνθεση και τον εκφυλισμό» («ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- Διακήρυξη Ιδεολογικών αρχών».  

Στο ναζιστοπεριοδικό «Χρυσή Αυγή» (Τευχ. 2), σε κείμενο με τίτλο «ΕΜΕΙΣ», τα φασιστοειδή του Μιχαλολιάκου αναφέρουν:

«Είμαστε παγανιστές γιατί είμαστε Έλληνες, γιατί μας είναι αδύνατο να παραδεχθούμε άλλες αξίες εκτός από αυτές που απορρέουν από το θαύμα του Ελληνικού Πνεύματος. Είμαστε παγανιστές γιατί στη θέσι των ηρώων και των φιλοσόφων μας δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βάλουμε προφήτες σκοτεινούς και βασιλιάδες αιμοσταγείς ενός άξεστου νομαδικού λαού».

 

Στα παραπάνω μπορούν να προστεθεί πληθώρα δημοσιευμένων άρθρων του Μιχαλολιάκου και άλλων μελών της συμμορίας στα οποία υμνείται η «επιστροφή στους Ολύμπιους Θεούς», το «θερινό ηλιοστάσιο» και άλλα παρόμοια… «χριστιανικά».

   

«Ο μπάσταρδος Ιησούς Χριστός».

Εκεί όμως που οι ναζί χρυσαυγίτες «δίνουν ρέστα» χριστιανικής… ευλάβειας και σεβασμού στου…. «Χριστού την πίστη την Αγία», είναι στα άσματα του συγκροτήματος (Naer Mataron) του βουλευτή Γ. Γερμενή, γνωστού ως «Καιάδα». Βλέπετε, προτού οι χρυσαυγίτες το γυρίσουν στις γονυκλισίες και τα σταυροκοπήματα ενώπιον του τηλεοπτικού φακού, τα μπινελίκια και οι χριστοπαναγίες πήγαιναν σύννεφο.

Κορυφαίο παράδειγμα αποτελεί το άσμα Extreme Unction των Naer Mataron, όπου ακούγονται οι εξής ευσεβείς… χριστιανορθόδοξοι στίχοι:

«Για πάνω από μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθόταν και έβλεπε τους ανθρώπους να βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου.

Τότε μόνο είχε την περίφημη ιδέα να στείλει τον μπάσταρδο υιό του, τον γαμημένο Ιησού Χριστό. Μα τώρα ο Διάβολος υπερισχύει. […]

Θα αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει σαν το χέρι που έχει γάγγραινα.

Και πάνω στους βωμούς θα σφάξουμε τους ηλίθιους και τους κουτσομπόληδες. Το πιο υγιές κομμάτι της νεολαίας θα είναι μαζί μας.»

Σε άλλα – ανάλογης ποιότητας και λεξιλογίου- άσματα, ο χρυσαυγίτης πληροφορεί το κοινό του πως «η χριστιανική εκκλησία βρομάει τη σαπίλα του Ιεχωβά» ενώ μιλάει για την «φτήνια του υπανθρώπου του Σταυρού».

Συμπέρασμα

Από το χαρακτήρα της ναζιστικής, εγκληματικής συμμορίας των πατριδοκάπηλων αποβρασμάτων, δε θα μπορούσε να λείπει ο φαρισαϊσμός και η χριστεμπορία.

Ως θρασύδειλα φασιστοειδή και απατεώνες, οι χρυσαυγίτες επιχειρούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Όσο κι’ αν προσπαθούν όμως, η αλήθεια θα βγαίνει στο φως για να τους ξεμπροστιάζει.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, ο λαός πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη, να τους απομονώσει και να τους συντρίψει πολιτικά.

ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

https://voicenews.gr/chrysi-avgi-o-christos-itanastardos-ke-ypanthropos-tou-stavrou/?fbclid=IwAR38Jhih8Cwrrf4MSNJ8vMr_DcC56JrjQQCFOrbRUV4mplUhG0RLm4Wo2jA#

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ